ПАПИЛОМИТЕ СЕ ПРЕДИЗВИКАНИ ОД ПАРАЗИТИ ВНАТРЕ ВО ВАШЕТО ТЕЛО!

АКО ИМАТЕ ПАПИЛОМИ НА ВРАТОТ, ПОД ПАЗУВИТЕ И НА ДРУГИ МЕСТА – ТОА ЗНАЧИ ДЕКА ПАРАЗИТИТЕ ВЕ ЈАДАТ ОДВНАТРЕ!

Коментари: 194

Ако човекот има папиломи на кожата, тоа значи дека колонии на смртоносни паразити се населиле во неговите внатрешни органи и полека го јадат неговото месо.

Според статистичките податоци, повеќе од 1 милијарда луѓе се заразени со паразити. Најточен начин да се дијагностицира инфекцијата е присуството на осип од папиломи.

Вашите прашања ги одговори
Д-р Лидија Доневска

Добро позната лекарка од Институтот за медицинска паразитологија и тропска медицина. Напишала повеќе од 20 научни трудови за молекуларна паразитологија. Главен истражувач во студијата за молекуларна дијагностика на лајшманиоза.

Работно искуство: повеќе од 15 години


Од уредникот: Научниот истражувачки институт за медицинска паразитологија и тропска медицина ја откри вистинската причина за појава на папиломи на човечкото тело: паразитски инфекции. Неодамнешните студии покажаа дека најважните производи на паразитите се токсични и дека создаваат средина во стомакот којашто е соодветна за развој на лигави бактерии. Точно заради оваа причина, луѓето заразени со паразити може да откријат папиломи на нивните тела.

Ќе разговараме за овој медицински проблем со д-р Лидија Доневска, добропозната докторка од Институтот за медицинска паразитологија и тропска медицина.


Дописник: Д-рке Доневска, добар ви ден! Ќе започнам со главното прашање: дали е вистина дека поголемиот дел од македонската популација е заразена со паразити?

Д-р Доневска: Да. Ние заземаме една од водечките позиции во поглед на наездата од паразити. Ова се должи на екстремно лошите услови на животната средина, непостапувањето на властите и рамнодушноста на јавноста кон ова прашање.

Секоја година, милиони луѓе умираат поради болести предизвикани од паразити. Во исто време, ако погледнете во уверенија за смрт, таму нема да видите ознаки „смрт поради паразити“. Исклучоците се многу ретки, ова се ситуации кога е невозможно да се игнорира инфекцијата со паразити, на пример, срцето е затнато со паразити. За локалните медицински власти е непрофитабилно да го препознаат високото ниво на наезда од паразити и фактот дека околу 89% од сите смртни случаи се предизвикани од паразити. Освен тоа, болестите активирани од паразити ги принудуваат луѓето да одат во клиниките и да купуваат скапи лекови. Тоа е огромен пазар. Се надевам дека ќе може да прочитате меѓу редови и да разберете што сакам да кажам.


Дописник: Д-рке Доневска, дали папиломите навистина се знак на паразитски инфекции?

Д-р Доневска: Да. Неколку истражувачки групи се согласија дека производите од екскрецијата на паразитите доведуваат до појава на папиломи на човечка кожа. Освен тоа, ако видите папиломи на вашата кожа, тоа значи дека паразитите веќе се населиле во вашето тело и активно положуваат јајца. Тоа значи дека секој човек кој има папиломи на кожата е во животна опасност.

И да повторам, околу 89% од сите смртни случаи, вклучително и таканаречените „природни“, имаат само една причина – паразити коишто полека го јадат човекот одвнатре.


Дописник: Значи, обично паразитите се глисти коишто може да доведат до појава на папиломи на кожата. Како може да предизвикаат смрт?

Д-р Доневска: Всушност, голема заблуда е да се мисли дека човечките паразити може да бидат само црви. Огромен број на различни видови паразити живеат во различни органи и доведуваат до голем број на разновидни последици. Покрај тоа, црвите или поточно глистите се доста опасни. Тие буквално ги уништуваат цревата, што доведува до нивно гниење, а потоа и до смртоносен исход. Патем, дури и глистите тешко се откриваат и елиминираат.

Заедно со нив, постојат илјадници паразити што може да живеат во црниот дроб, мозокот, белите дробови, крвта и стомакот. И речиси сите се смртоносни. Некои од нив веднаш почнуваат да дејствуваат агресивно и да го уништуваат телото. Другите паразити живеат незабележано сè додека нивниот број не стане толку голем што телото веќе не може да им се спротивстави, па човекот умира. Тие предизвикуваат низа фатални компликации: срцеви удари, канцерогени тумори, цироза на црниот дроб, нефритис, распаѓање на бубрезите итн.

Во исто време, со сигурност можам да кажам дека практично сите се заразени со паразити. Работата е во тоа што повеќето од нив се исклучително тешки за откривање. А кога последиците од паразитската инфекција стануваат забележливи, лекарите само се обидуваат да ги отстранат симптомите. Дури и при обдукција на телото, потребни се специјални тестови за откривање на паразитите. Барем за повеќето од нив.

Единствениот универзален симптом што точно ја одредува паразитската инфекција во човечкото тело се папиломите.


Дописник: Може ли да наведете некои конкретни примери на случаи со наезда од паразити?

Д-р Доневска: Би можела да ви кажам за стотици такви случаи. Но, сепак ќе се фокусирам на оние примери што јасно ги демонстрираат опасностите од паразити.

1. Ситуацијата заврши со среќен крај. Пациентот се пожали на повремени болки во стомакот. Прегледот покажа дека сите црева му се затнати со црви. Тие таму буквално ископале лавиринт, започнал процесот на распаѓање и човекот беше блиску до сепса. За време на операцијата, дел од цревата беше изваден, црвите беа исчистени, а ткивата во распаѓање беа отстранети. По една недела на интензивна нега, пациентот се чувствуваше подобро.

2. Матка со колонија на паразити внатре. За жал, веќе не беше можно да се отстрани само колонијата на паразити, бидејќи паразитите и нивните ларви целосно ја исполниле матката и ја зголемиле за неколку пати. Затоа, матката мораше да се отстрани. Жената беше спасена. Бидејќи труењето на телото беше претешко, таа беше подложена на специјализирана терапија по отстранувањето на матката, но на крајот почина по 3 години.

3. Ехинококна циста на срцето. Болеста беше откриена предоцна. Лекарот на смена сметаше дека човекот едноставно има коронарна срцева болест и ангина, но вистината беше многу посурова. Хируршката интервенција беше бескорисна, а не помогна ниту конзервативниот третман. Трансплантацијата на срце исто така не успеа, немаше донатори. Како резултат на тоа, пациентот почина без да се освести.


Дописник: Како може човек да знае дека е заразен со паразити?

Д-р Доневска: За жал, нема дефинитивни методи за дијагностицирање паразити внатре во луѓето. Делумно, ова се должи на постоењето на толку многу видови на паразити (познати се повеќе од 2000 вида), а делумно и на многу високото ниво на сложеност при нивното откривање. Целосен преглед за паразити може да се изврши на само неколку места во Македонија и чини огромна сума на пари.

Првите симптоми што покажуваат присуство на паразити во телото:

- папиломи;
- лош здив;
- алергии (осип, насолзени очи, течење на носот);
- осип и црвенило на кожата;
чести настинки, воспалено грло, затнат нос;
- хроничен замор (брзо се заморувате, без оглед што правите);
- чести главоболки;
- запек или дијареја;
- болки во зглобовите и мускулите;
- нервоза, несоница и нарушувања на апетитот;
- темни подочници.

Ако забележите барем еден од симптомите, тогаш постои веројатност од 99% дека имате паразити внатре во вашето тело. И треба да се ослободите од нив што е можно поскоро!


Дописник: Како луѓето може да се ослободат од паразитите и да се заштитат себеси?

Д-р Доневска: Тековната состојба со производите за лекување на наезда од паразити е доста проблематична. Се разбира, постојат некои високоспецијализирани лекови што може да го исчистат организмот од глисти. Постојат повеќе или помалку ефикасни лекови против одредени видови на срцеви црви и паразити на црниот дроб. Главниот проблем со нив е што тие влијаат само на еден посебен вид на паразит. Додека секој човек е заразен со најмалку 7-8 вида. Ако ги земеме предвид просечните бројки, добиваме од 11 до 14 вида паразити за секое заразено лице.

До денес, постои само едно решение што ни овозможува да се ослободиме од паразитите. Антипаразитскиот производ се нарекува Parazol. Клиничките испитувања покажаа неверојатни резултати. Извозот на производот е забранет сѐ додека не се обезбеди потребната количина за целото население на Македонија.


Дописник: Што го прави Parazol толку посебен? Која е разликата помеѓу овој производ и другите антипаразитски производи?

Д-р Доневска: Како што веќе реков, до денес, ова е единственото антипаразитско решение во целиот свет. Тоа помага целосно да се ослободите од паразитите. Затоа е толку баран од меѓународните веледрогерии и фармацевтските компании. Во споредба со другите антипаразитски производи, тој делува директно против целиот спектар на паразити што може да го заразат човечко тело. Земајќи ги предвид проблемите со дијагнозата, ова ви овозможува ефикасно чистење на целото тело. Претходно споменав дека е речиси невозможно да се открие каков вид на паразити го заразиле организмот. А Parazol ги уништува и отстранува сите паразити што живеат насекаде во телото – од мозокот и срцето до црниот дроб и цревата. Ниту еден друг моментално достапен производ не е способен за тоа.

Освен тоа, тој не е хемиски производ, туку е целосно природен производ, којшто ги елиминира алергиските реакции, нерамнотежата на цревната флора и другите проблеми што можат да се појават при лекувањето на болеста со конвенционални апчиња при што телото обработува голем број на различни хемиски соединенија.

ВАЖНО! Производителот започна специјална програма и благодарение на тоа производот сега е достапен со 50% попуст!

Ова е временски ограничена понуда. Оригиналниот производ Parazol може да се нарача на ОФИЦИЈАЛНАТА ВЕБ-СТРАНИЦА СО 50% ПОПУСТ!1. Ефективноста на Parazol е пресметана со користење на стандардната техника (сооднос на бројот на закрепнувања наспроти вкупниот број на пациенти во група од 100 лица кои биле третирани со Parazol):

- Елиминација на глисти и јајца: 99%
- Нормализирање на функцијата и состојбата на панкреасот: 80%
- Елиминација на алергиски дерматитис: 90%
- Елиминација на гастритис, чиреви, дијареја: 90%
- Елиминација на анемија: 99%
- Елиминација на папиломи и брадавици: 99%.
2. Не се идентификувани негативни несакани ефекти, вклучително и алергиски реакции.

3. Parazol е признат како водечки производ за борба против паразитите во човечкото тело.


Покрај Македонија, производот е сертифициран и во Европа на Универзитетот за паразитологија во Париз. Клиничките испитувања целосно ги потврдија македонските податоци. Французите дури пријавија и поголем процент на закрепнувања. Во моментов, привршуваат циклусите на клинички истражувања во Кина, Јапонија и Виетнам. Азиските земји покажуваат голем интерес за производот. Сите тестови без исклучок покажаа дека производот има исклучително високо ниво на ефикасност.

Дописник: Мислам дека нашите читатели би сакале да знаат каде да го купат Parazol со попуст?

Д-р Доневска: Ова е временски ограничена понуда. И засега е достапна само за одредени региони. Како што споменав претходно, Parazol може да се купи со попуст од 50%.

Сè што треба да направите за да го добиете Parazol е да оставите барање на веб-страницата и да го наведете вашето име и телефонски број за да може операторот да ве контактира. Ако видите дека има опција за да оставите барање, тоа значи дека сè уште го има производот на залиха. Јас лично гарантирам дека сите луѓе што оставиле барања на веб-страницата ќе ги добијат своите нарачки.


Дописник: Д-рке Доневска, дали сакате да им кажете уште нешто на нашите читатели пред да го завршиме интервјуто?

Д-р Доневска: Единственото нешто што сакам да го кажам е грижете се за своето здравје. Можеби не се сомневате во ова, но веројатноста дека паразитите живеат во вас е 97-98%. Тие може да бидат насекаде – во крвта, цревата, белите дробови, срцето и мозокот. Паразитите буквално ве јадат одвнатре додека истовремено го трујат вашето тело. Како резултат, постојат бројни здравствени проблеми што можат да ви го намалат животот 15 – 25 години. Јас дури и нема да го споменам проблемот со ненадејна смрт, што обично е поврзан со ефектите на паразитите врз човечкото тело. Не чекајте додека да стане предоцна. Исчистете го вашето тело сега.


Важно! Научниците заклучија дека од до е најдобро време да се започне третманот. Ефектот на производот се зголемува. Закрепнувањето се случува 47% побрзо отколку во кое било друго време од годината.

Внимание!
Нашиот портал им нуди промотивен попуст за купување на Parazol на читателите. Пробајте ја вашата среќа со притискање на копчето ЗАВРТИ. Доколку имате среќа, ќе може да го купите овој производ по пониска цена од вообичаената! Со среќа!

ЗАВРТИ

Имајте предвид дека промоцијата со 50% попуст е ограничена до

Честитки!

Добивате 50% попуст за купување на производот Parazol!

ВО РЕД
194 коментари денес
Го пробав производов. Имав многу папиломи на вратот и под пазувите. Веќе петтиот ден се забележуваше дека нивниот број е намален. Исто така, мојот стомак се смири.
И јас нарачав Parazol за себе. Ми беше доставен со курир следниот ден. Имав многу папиломи на вратот. Почнав да го земам и немате претстава што започна да излегува од мене... Не можев ни да си замислам дека толку многу суштества живеат во моите црева. Не сакам сега ни да размислувам за тоа, ужасно е!
Леле, може ли да си замислите? Видов црви во нокширот на моето бебе. Тотално одвратно!!! Бев преплашена. Мојата пријателка го имаше истиот проблем не толку одамна и ми препорача да пробам Parazol. Веднаш направив нарачка на официјалната веб-страница. Многу мртви црви излегоа од моето дете! Откако го завршивме третманот, отидовме на лекар и тој рече дека бебето нема повеќе глисти. Parazol прави чуда. Добрата работа е што мојот син не ни сфаќаше дека има некакви проблеми. Ова е она што го видов во нокширот првиот пат (не е за оние со слабо срце!).
Ви благодарам многу! Кога започнав да земам Parazol, не можев ниту да си замислам дека некогаш ќе постигнам таков резултат. Болката во мојот стомак ја снема (претпоставувам дека нешто живееше таму), а отежнато дишење и папиломите исто така исчезнаа. И сега, на 53 години, се чувствувам подобро отколку што би се чувствувал некој 30-годишник. Ви благодарам што им раскажавте на луѓето за овој проблем. Никогаш нема да слушнат толку вредни информации од нивниот терапевт.
Александар, благодарам за позитивните повратни информации.

Поздрав, д-р Доневска
Пробав Parazol и јас. Ефектот е едноставно неверојатен. Се чувствувам младо и здраво. Мојот имунолошки систем е значително зајакнат во текот на овие 8 месеци што поминаа откако го завршив третманот. Оттогаш никогаш не се чувствувам лошо! Претходно, можев само да сонувам за такви резултати. Силно го препорачувам.
Неодамна гледав документарец за паразити на Сител. Го споменаа и овој производ. Рекоа дека тоа е најдоброто антипаразитско решение на светот.
Само што ја направив нарачката. Пакетот треба да ми го достават во рок од една недела. Едвај чекам!
Порано имав ужасни главоболки и папиломи. Земав Parazol неколку недели и проблемите ги снема. Сега не можам, а да не се запрашам што живееше во моето тело?
Баба ми ме научи како да се ослободам од паразити користејќи пелин. Целото мое семејство го пие и навистина делува! Но, не помага за папиломи. Нарачав Parazol. Сега немам проблеми со папиломите! Патем, сите престанавме да пиеме горчлив пелин и сите земаме Parazol. Го има истиот ефект, а цената е многу прифатлива и многу е полесен за употреба. А сега е и намален!
Ова е многу интересно интервју, ви благодарам! Им ги отворивте очите на луѓето!
Што ако е измама? Зошто се продава само на интернет?
Се согласувам со сите овие коментари. Кога почнав да го земам, некои грди суштества излегоа од мене. Ме фати паника и отидов на лекар. Тој ги погледна и рече дека тоа се метили. Да не беше Parazol, тие можеа да ме убијат во рок од 2 или 3 години.
Јасмина, дали воопшто го прочита написот? За каква измама зборуваш кога плаќањето е при испорака? Јас го нарачав и ми беше доставен со курир. Проверив сè, а потоа ги платив парите. Сега сè се продава на интернет, од облека и обувки до разновидна опрема и мебел.
Неверојатен производ. Го нарачавме со сопругата за двајцата и забележавме огромно подобрување. Се чувствувавме помладо, со повеќе енергија... Кога ќе се ослободите од паразитите, се чувствувате како комплетно нова личност!
Откако ги прочитав сите коментари, решив да нарачам еден за себе :)
Нема да верувате, но и јас го имав истиот проблем: постојан недостаток на енергија и виталност, за малку ќе се откажев... Но, фала му на Бога, дознав за Parazol. Parazol е навистина чудесен производ.
Ви благодарам за советот. Време е да си го исчистам телото. Барем еднаш во животот. Никогаш порано не сум го направила тоа, но мислам дека мојот живот ќе биде подобар без паразити:) Јас сум прилично сигурна дека ги имам. Лесно е да се добијат паразити.
Ви благодариме, д-рке Доневска, што ни кажавте за овој производ. Од мене почнаа да излегуваат ужасни суштества... Грозно!

Пакетот пристигна многу брзо.

Јулија, добредојдена си! Можеш ли да ми кажеш, те молам, колку долго траеше твоето лекување?

Поздрав, д-р Доневска
Околу 15 дена.

Ти благодарам, Јулија.

Поздрав, д-р Доневска
Резултатот едноставно ги надмина моите очекувања. Целиот третман траеше 1 месец, а сега се чувствувам 20 години помладо.
Само што учествував во специјалната програма за промоција. Условите се одлични, побрзајте! Операторот ми се јави за да ја потврди нарачката речиси веднаш. Страшно е да живееш со црви во себе.
Моето дете беше хоспитализирано поради глисти. Лекарите не успеаја да го излекуваат. Parazol е единственото нешто што му помогна. Ви благодарам многу!
Производот го видов во приватна аптека, чинеше 3000 денари! За среќа, го нарачав со попуст од официјалната веб-страница.
Љупка, аптеките исто така се обидуваат да го продадат производот. Тие заработуваат многу пари од обичните луѓе.

Поздрав, д-р Доневска
Користам Parazol веќе 2 недели. Се чувствувам полна со енергија. Претходно, се влечев како полумртва старица! Производот е одличен!
Тукушто нарачав. Се надевам дека ќе го добијам.
Мирко, сигурно дека ќе го добиеш, има уште 87 пакети на залиха.

Поздрав, д-р Доневска
Ја прочитав статијата и веднаш решив да го нарачам. Ги имам речиси сите симптоми, вклучително и папиломите.
Дечки, кажете ми од каде го купивте? Не се продава во аптеките, а јас се плашам да не налетам на лажен производ на интернет.
Parazol може да се нарача САМО на официјалната веб-страница. Само кликнете на врската погоре! Како дел од специјална програма, Parazol сега се продава со попуст, затоа побрзајте за да не ја пропуштите зделката! И, ве молам, пазете се од имитации.

Поздрав, д-р Доневска
Нарачајте Parazol со 50% попуст